15 Gambar \”Food Truck\” Yang Comel Ini Mampu Menarik Perhatian Pelanggan

Jomlah Follow Kami Di INSTAGRAM & FACEBOOK

Konsep jualan food truck di Malaysia boleh dikatakan baru saja dalam fasa pembenihan. Walau masih dalam fasa permulaan sambutan bagi pengunjung mahupun para peniaga sendiri yang ingin mencuba konsep perniagaan ini semakin hari semakin mendapat sambutan yang menggalakan. Bermula beberapa tahun lepas konsep festival makanan berkonsepkan food truck ini sudah semakin banyak dianjurkan oleh pelbagai agensi kerajaan mahupun swasta.

Selain mudah dan kemas untuk dikendalikan kelebihan lain para peniaga berkonsepkan food truck ini sangat mobiliti dari satu destinasi ke satu destinasi untuk membuka gerai. Ini memberi kelebihan para peniaga mampu bergerak ke tempat yang strategik dan menjadi tumpuan ramai pengunjung atau mengikut mana-mana festival ataupun majlis tertentu.

Baca Lain : Cara Terbaru Kad ATM Anda Di Godam 

Selain jenis hidangan yang disediakan oleh peniaga food truck. Konsep food truck itu sendiri kadang kala telah berjaya lebih awal menarik minat pelanggan untuk mencuba. Berikut kami kongsikan beberapa koleksi gambar Food Truck yang comel-comel.

 

\"food

Alahai.. Cute jer kan..

\"food

\"food

Jual Kopi Berkonsep Macam ini Memang Win..

\"food

Korang Mesti Kenal Dengan Van Volkswagen ini.. Old School habis..

\"food

Ini lagi cute..

\"food
\"food

\"food

\"food

\"food

\"food

\"food

\"food

\"food

Unik kan idea ni..

\"food

 

 

Baca Lagi :  22 Illustrasi Yang Membezakan China & Hong Kong