Lihat Bagaimana Awek Ini Mengubah Sebuah Myvi Kepada Sebuah Mini Camper Van

Kereta pujaan hati ramai rakyat Malaysia ini memang serba boleh. Dari sebuah kereta harian untuk ulang alik kerja, kereta bawa ahli keluarga, kereta pengangkutan barang dan kini jadi sebuah mini camper van untuk single atau couple traveler sangatlah tidak di duga.

Melihat dari simple modifikasi gambar, sebenarnya bentuk fizikal myvi itu sendiri dah mempunyai kelebihan untuk dijadikan sebuah mini camper van. Hanya perlu papan DIY agar ruang yang tidak rata menjadi rata untuk di letakan tilam untuk di jadikan tempat lepak atau tempat tidur. Jom Layan gambar untuk kita cari ilham..

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

Haaaa… Dah dapat idea? best kan kalau boleh buat juga. So yang ada myvi itu boleh lah cuba-cuba. Bukan susah sangat pun kan. Murah pun murah.

Kalau korang suka dengan artikel ini. Apa kata share kan ke wall korang. Senang nanti nak cari balik.

Jangan lupe Follow & Like kami ok..

 

Kredit Gambar : Farah Nabilah

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *